Dodam jeszcze ze na Widzewie straszne problemy robi kierowniczka ds.bezpieczenstwa i liste wyjazdowa nalezy wyslac juz 2 tyg wczesniej takze wychodziloby do 13 marca czyli mamy ponad 3 tyg na zapisy!
EDIT: nie zapominajcie ze wczesniej mamy wazny wyjazd do Zabek gdzie musimy sie tez OBOWIAZKOWO pojawic! I nalezaloby juz zalozyc temat bo zostaly 3 tygodnie!
_________________ Nie wierzę w żadne kłamstwa, którymi próbują karmić mnie,
Moja dusza należy do mnie, sam wiem co jest dobre, a co złe.
www.ONR.com.pl www.narodowiec.com.pl
Rekrutacja i informacje o ONR Lublin pod gg: 4321965
Zbierac sare na ten wyjazd!! musimy się pokazać w mega dużej liczbie. jest sporo czasu jeszcze takze kazdy moze odpuscic sobie pare piwek i wydac sare na wyjazd. WSZYSCY DO ŁODZI
_________________ SPORTOWY TRYB ŻYCIA
NO PAIN NO GAIN
Wyjazd Sezonu i nieoszukujmy Sie. WSZYSCY DO ŁODZI! PAMIETAJCIE ZE NIEDLUGO MOZEMY GRAC w 2 LIDZE... wiec Jedzmy do Łodzi puki czas! Obysmy sie UTRZYMALI. RKS!
_________________ Kiedy się urodziłem to płakałem, a wszyscy się śmiali. Teraz umrę śmiejąc się, a wszyscy będą płakać...!
Motor Lublin To Wiecej niz Klub! NIepRoszeni Goście!
Najbardziej prestiżowy wyjazd w rundzie Wiosennej.
Zbierać Kase i Zapisywać sie bo nie wiadomo kiedy bedzie nam dane po raz kolejny pojechac
na Widzew.
Pamietajcie także o wyjazdach do Ząbek i Gorzowa tam musimy sie stawić w konkretnych liczbach.