Zapowiada się konkretny wyjazd:) oby było nas jak najwięcej! Nie ma co odkładać! Namawiajcie znajomych! Musi być nas przynajmniej pół tysiąca!
WSZYSCY NA WIDZEW!
Sluchajcie moi mili nie chce stwierdzic ze jest tu wiekszosc sezonowcow takze pamietajcie o tym ze nie mamy jednego wyjazdu w sezonie a przed wyjazdem na Widzew jest wyjazd do Zabek i jest on rownie wazny jak ten na Widzew, powtorze drugi raz ze mamy tylko 3 wyjazdy w tym sezonie, i mam nadzieje ze pojedzie tam zblizona liczba co na Widzew. A wiec zapisujemy sie na oba wyjazdy.
Ja bym bardzo chętnie pojechał tylko muszę znaleźć opiekuna bo jestem małolatem bo stara mi kaze jechac z opiekunem albo nie jechac jesli by ktoś mógłby mnie pilnować to mogę zapłacić
Jak coś PW
Na dzień dzisiejszy po meczu z Sandecją przekroczyliśmy liczbę ponad 300 osób normalnie sam w to nie wierzę czyżby pękło około tysiaka ale by Widzew był w szoku
No ja myśle, że w ten tydzień zapisze się drugie tyle, co jest, a do meczu jeszcze troche. Kto nie pojedzie, ten będzie miał czego żałować, bo ciężko będzie o taki wyjazd pewnie przez pare lat.
_________________ Nie wierzę w żadne kłamstwa, którymi próbują karmić mnie,
Moja dusza należy do mnie, sam wiem co jest dobre, a co złe.
www.ONR.com.pl www.narodowiec.com.pl
Rekrutacja i informacje o ONR Lublin pod gg: 4321965